Jom la follow.. ;)

Jumaat, 1 Mac 2013

Ilmu.......

Assalamualaikum~!

Yo yo yo~~! Whatsup whatsup~~~~ hahah... :D

Anneyong~ Bertemu lg dgn Hana hari nie.. Alhamdulillah... ^^

Tetibe rasa nak share something dgn kalian semua.. hehe.. Alhamdulillah.. Setelah menempuh (perghhh mcm teruk je bunyi) CUTI yang panjanggg... hehe.. Now, I'm back for my fourth semester! Wah~ Cepat je dah sem 4 kan..

Sebenarnya, da masuk second week pun kat sini... hehe.. Assignment pun dah berlambak menanti.. Well... tu lah namanya student kan?? kalau xde assignment, nak buat apa? Alhamdulillah masih bergelar pelajar.. Ye lah.. Orang yang belajar nie darjat dia kan lagi tinggi dari orang yang beriman.. Anda anda yang masih belajar nih sangat sangat lah beruntung tahu??

"Orang berilmu darjatnya tinggi 700 kali berbanding org beriman."

Subhanallah.. Begitu sekali kan Allah meninggikan darjat orang yang berilmu? Betapa ilmu itu sangat lah penting. Pasti ramai juga yang tahu kan? Perbezaan ilmu dengan harta? Ilmu menjaga kamu... Sedangkan harta, kamu yang jaga. Ilmu semakin bertambah apabila digunakan, sedangkan harta semakin berkurang apabila digunakan.


Allah juga sangat mencintai orang yang berilmu.. Beruntungnya kan?? ^_^

Alhamdulillah.. Setakat ini dahulu coretan Hana kali nih. Esok ada program.. :)

K.. Sebelum tidoq tu, maafkan semua orang dulu yea? :) Ambil wuduk, baca doa. InsyaAllah..

Selamat malam semuaaa~~~! :D

Assalamualaikum~! 






Love,
Farisha Hana




My Life ~

Daisypath Happy Birthday tickers
Terdapat ralat dalam alat ini