Jom la follow.. ;)

Isnin, 25 Jun 2012

My Dearest Little Friend :P

Ok this gonna be a quick entry. Since it has been so long x update blog nih. Busy pnya pasal.. Skg da cuti.. Yeayyyy~~! Bole tulis byk2 InsyaAllah.. :)

Ooopss~!

Heee... Lupa lak nk bg salam.. Excited terlebih nih. :P

Assalamualaikum w.b.t.. :)

Hai berjumpa lagi kita dalam blog Farisha Hana! *errr macam dlm rancangan tv la pulak* :P

Hmm.. Sebenarnye Hana ade banyak nak cerita. *td sebelum start taip xtau nak cite ape, da start menaip.. hmm idea mencurah2 sampai xtau nk citer yg mane dulu. haha*

Ok la guys n girls, since this entry will be a quick entry, *sbb mata cek da macam mata panda ngntuk nak tdoq* haaha.. Hana nak cerita sikit pasal adik sepupu Hana yg plg Hana sayang. Sayang dia sgt. Nama dia Ain.

Nie la die.. Ain.. comel kan? hehe

Ok. Nak dijadikan cerita... Td baru balik dr kampung. Tetibe Hana rasa rindu ngn Ain nie, ckp la kat mak, "mak, jom jumpa Ain."
Tp.. Disebabkan kitorang pun da lambat. so xboleh la pegi. huhuhu :(

Malam tu kol la tok. *TEKA! Ade berita x disangka! Hehe..*

Tok Hana ckp, Ain dtg td, nak jumpa Kaklong. huhu.. :'( sedih3 x dapat jumpa. Rupa2nya bkn aku je rindu kat dia, dia pun rindu kat aku gak. Terharu seyh.

To my dearest Ain, live well yeah. Ada masa, ada kesempatan, Kaklong akan dtg jenguk Ain. Hope Ain xlupa la kat Kaklong. :)

The reason why I love this little child is *dontknow*
What I know was the moment I know this little girl *sejak dilahirkan semestinye* Hana da jatuh sayang. Maybe sbb apa yg dia alami buat Hana rasa kesian n sedih sgt. Tp ntahlah. Semalam jumpa dia rase happy sgt sbb dia da semakin ok. SYUKUR ALHAMDULILLAH. Mudah2an Allah permudahkan lah hidup anak kecil ini. Ohye! Die nie sgt2 lah peramah. Sejibik sejiban ngn abah die *pakngah Lan* hehe. Sbb tu makin sayang kot. Dr kecik, die mmg nk ngn Hana. Dukung pn nak. X sangka ble da besar pun die nak ngn Hana lagi. Ingat kot da lupa ngn Hana. Almaklumlah, orang jaranag balik kan.. :P

hehe.. Hmm.. sampai tu je la coretan Farisha Hana hari nie ye. Moga bertemu lg di entry yg akan datang.. :)

Assalamualaikum.

<3Farisha Hana<3

2 ulasan:

myzsquare22 berkata...

yeay, Farisha Hana kembali! hee rindu kamu <3

Farisha_Hana berkata...

haha... malu la macam nie.. :P

hee (^_^)v

My Life ~

Daisypath Happy Birthday tickers
Terdapat ralat dalam alat ini